Om mig

/Om mig
Om mig2019-10-17T12:16:38+00:00

Hvem er jeg:

I oktober 2016 blev jeg færdig uddannet web-integrator, efterfølgende har jeg så taget grundforløbet digital media – begge dele på Roskilde Tekniske Skole.
Så et job inden for min uddannelse vil jo helt klart være et plus for mig, men ellers vil et job i en SFO eller børnehave også være lykken, da jeg har en del erfaring inden for det pædagogiske område.

Jeg har tidligere arbejdet en del med børn, både i børnehaver, SFO’er og som lærervikar på skoler. På Høng skole var jeg en del i specialklasserækken, så jeg har en del erfaring med forskellige aldersgrupper og børn med forskellige udfordringer.

Jeg er udadvendt, har god humor og jeg er åben og ærlig over for andre mennesker og jeg siger gerne min mening. Med de egenskaber vil jeg kunne bidrage positivt til det kollegiale miljø og samarbejde på arbejdspladsen.

Jeg er pligtopfyldende, pålidelig og god til at arbejde selvstændigt, så arbejdspladsen kan altid regne med, at jeg udfører det job, som jeg bliver bedt om til den forventede kvalitet.

Nye udfordringer tager jeg gerne imod med åbne arme, og jeg tager gerne imod både positiv og negativ kritik fra min arbejdsgiver og fra andre.

Jeg er 49 år, bor i Høng med min forlovede. Vi har to sønner på 25 og 29 år.

Jeg nørder også en del i min fritid, med både at vedligeholde min egen hjemmeside:
http://www.iamanerd.dk og www.supermule.dk samt en jeg har lavet for en ven: http://www.stengaardenshundecenter.dk/

En af mine hobbyer er at fotografere, så mit kamera er tit en integreret del af min krop, når jeg er ude og gå tur.

Jeg har været KFUM spejder i mange år, og været tropsleder for en flok spejdere i alderen 13 år og opefter, det har jeg været meget glad for, da jeg også holder meget af at arbejde med børn og unge.

Jeg er også blevet lidt “fritidsviking”, det indebærer at jeg også laver vikinghåndarbejde i min fritid, såsom lidt fremstilling af tøj og armbånd.
I oktober måned, hvor der er vikingmarked ved Tissø, der er jeg frivillig viking, hvor jeg står ved snitteværkstedet sammen med tre andre vikinger.